Om os

Med denne side ønsker jeg at fremme en musikalsk interesse i folk, og samtidig oplyse mine læsere om, hvad der rører sig af nye spændende fænomener inden for musikkens verden. Jeg har altid selv haft en stor interesse i musik, instrumenter og koncerter. Jeg håber på, at mine læsere finder ny viden og nye interesser ved at læse de mange forskellige blogindlægs på siden.

Musik kan lyde på uendelig mange måder, og der findes en genre til enhver smag. Stort set alle mennesker kan være enige om, at de godt kan lide musik. Dette er der desuden en videnskabelig forklaring på. Når mennesker lytter til en sang, som vi rigtig godt kan lide, udskiller hjernen endorfiner. På denne måde er musik faktisk et naturligt lykkemiddel, der giver glæde og mening til livet. Derfor mener jeg også, at det er så vigtigt at beskæftige sig med musik. Læs mere om dette herunder.  

4.5/52 ratings

Musikkens forunderlige verden

Hvis du, ligesom jeg, også er musikentusiast, er du uden tvivl kommet til det rette sted. Måske laver du selv musik, enten solo eller i et band, og ønsker at søge inspiration til nyt musikgrej. Måske spiller du ikke selv musik, men er glad for at gå til koncerter og lære nye bands og genrer at kende. Eller måske elsker du bare at lytte til musik gennem dine høretelefoner, når du er på farten. I alle disse tilfælde kan denne side bruges til, at du som læser kan hente ny musikalsk viden inden for forskellige felter.

 

Lyd er mere end vage trykbølger. Lyd kan give emotionelle associationer, der kan påvirke menneskets sind på mange måder. Lyd kan inspirere og få idéer til at blive til virkelighed. Lyd kan bringe folk sammen. Der er intet, der kan måle sig med den fællesskabsfølelse, som en helt fantastisk koncert kan give. Mennesket har et fundamentalt behov for at have musik i livet. Via blogindlæg og billeder kan du på denne side blive inspireret til, hvordan din næste musikalske oplevelse skal forløbe.