Det er aldrig sjovt at sidde fast i trafikken. Følelsen af ikke at kunne gøre noget for at kunne nå hurtigere frem til bestemmelsesstedet kan være frustrerende. Heldigvis har vi musikken, som gør denne del af livet meget sjovere. Har man musik sat på anlægget i bilen eller i hovedtelefonerne, føles det lige pludselig som om at tiden går meget hurtigere.

Gør rejsetiden lettere at overkomme

Musik kan gøre rigtig meget for at få en ellers lang tur til at virke meget kortere. Når man har musik i ørerne, har man nemlig noget andet at fokusere på end den kø, som man for eksempel kunne befinde sig i. Der er derfor god grund til at tage musikken med på både bilturen, busturen eller cykelturen.

Når man lytter til musikken og på den måde, har noget at fokusere på, lægger man ikke længere på samme måde mærke til at tiden går. Man er i stedet for optaget af at lytte til sangteksten, instrumenterne eller beatet i det stykke musik man lytter til. Har man denne baggrundsstøj, vil man hurtigt finde ud af at en køretur på måske 45 minutter hurtigt vil komme til at føles som en køretur på blot 15 minutter.

Tag en tur igennem byen på løbehjul med musik i ørerne

Der er ikke noget hyggeligere end at tage en tur igennem byen med musik i ørerne. Det føles som om at man får et lille break fra den travle og stressende dagligdag, når man i stedet blot kan koncentrere sig fuldt ud om at nyde musikken.

En rigtig god måde man kan gøre dette på, når man også skal kunne komme fra A til B inden for en rimelig tidsgrænse, er ved at lege et af de smarte el-løbehjul, som man efterhånden ser i hver eneste storby. På den måde kommer man hurtigere frem, og kan samtidig nyde turen fuldt ud med et godt stykke musik i ørerne.

 

KOM HURTIGT I GANG HER MED LIME RABATKODE:

https://lime.bike/referral/RJNP3AG

Sådan Tilmelder du dig LIME og får rabat

Denne kode er ikke for de personer som allerede har tilmeldt sig Lime løbehjul app’en. Lime promo koden virker kun for nye brugere.

 

  1. Hent app’en Lime.
  2. Starte med at hente app’en til enten iPhone eller Android.
  3. Opret bruger, og gå til i menuen under “Pung”  “Kampagner” og  “Tilføj kampagne.”
  4. Indtast Lime rabatkode ”RJNP3AG” – Du kan fåop til 5 oplåsninger af deres løbehjul og scootere.

Tag roligt en tur i trafikken med musik i ørerne

Der er ikke noget problem i at tage en tur ud i trafikken med musik i ørerne, hvis blot man husker på at være opmærksom på sine omgivelser samtidigt. Man kan hurtigt blive optaget af en bestemt sang, og nogle kan derfor komme til at glemme at kigge sig ordentligt for.

For at undgå at kunne komme galt afsted i trafikken på grund af musik, kan det være en god idé, at man husker på at lade være med at skrue så højt op for musikken at man lukker alt andet ude. Gør man det samtidig med at man kigger sig godt for, kan man sagtens komme godt og sikkert igennem selv en travl myldretid med musik i ørerne. Køreturen vil helt sikkert virke kortere, når man er godt underholdt af noget godt musik samtidig med at man er på vej til sit bestemmelsessted.

5/52 ratings