Hvis du er musikentusiast, har du sikkert musik i ørerne langt det meste af tiden. Når du arbejder, på vej hjem i toget, eller mens du lægger tøj sammen, er alle sammen oplagte tidspunkter at få sneget noget lækker musik i øregangene og derved gøre en kedelig hverdag lidt mere interessant.

Trafikken kan faktisk også være et rigtig godt sted at nyde noget god musik eller høre det nyeste album fra din yndlingskunstner, som du bare bliver nødt til at høre. Det er også nemt nok i bilen, da det ganske enkelt handler om at skrue op for radioen eller forbinde mobilen til bilens højtalere.

Vær sikker i trafikken

Det bliver dog straks mere kompliceret og mere farligt, hvis du er ude at cykle eller er på løbehjul. Så snart du ikke sidder trygt inden i en bil, er det nemlig essentielt, at du kan høre de andre trafikanter. Dette er især vigtigt, hvis du kører i midten af en stor by.

Dette kan dog løses med et par nye hovedtelefoner. I dag findes der nemlig hovedtelefoner, der lukker dig ind i den trygge og eventyrlige verden med musik, men som også klart og tydeligt kan viderekommunikere trafikkens lyde, eller hvis nogen snakker til dig. Hvis du er en musikentusiast, der godt kan lide at være på farten, så er det den perfekte investering.

Lej et løbehjul fra Tier

Når du har taget de rigtige forbehold, er der imidlertid intet der kan stoppe dig fra at suse gennem trafikken på cykel, løbehjul eller andet med din yndlingsmusik i ørerne. Med vinden i håret og musik i ørerne føler man sig som kongen af hele verden.

En af de helt nye fartøjer, som muliggør dette og som ses mere og mere i det danske bybillede, er det elektriske løbehjul. Det er præcis lige så manøvrerbart og nemt som det klassiske løbehjul, men det er langt hurtigere og transporterer dig nemt fra A til B, mens du ikke skal fokusere på meget andet end at nyde musikken.

De elektriske løbehjul er tilmed nemme at få fat i, da de ganske enkelt lejes ud via en app og dermed stilles i det nærmeste cykelstativ efter endt brug. Klik her for at få rabat på din første tur med et af de elektriske løbehjul. Du vil med garanti blive glad for den frihed det giver at kunne suse lige gennem trafikken med din yndlingsmusik i ørerne.

Sådan bruger du din rabatkode til Tier el-løbehjul for at få en gratis tur

Sådan gør du

  1.    Du downloader app’en ’TIER.’
  2.    Download den fra enten Google Play (Android) eller Apples App Store (iPhone)
  3.    Åbn app’en på din smartphone
  4.    Tryk på ’Tilmeld’ og opret din bruger

Nu har du så en bruger med en Tier promo code – og nyd musik i ørerne med et af de elektriske løbehjul.
Bemærk: Kuponen til TIER virker kun for nye brugere. Hvis du vil bruge denne rabatkode, skal du oprette din bruger med en ny e-mailadresse

 

KOM HURTIGT I GANG HER MED PROMO KODEN:

https://tier.page.link/X847

4.5/52 ratings